Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ- Σκεπτικό ίδρυσης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΕΑΔΗΣ 

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΜΕΛΗ-ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ-ΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2010 ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ-ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ- ΠΡΟΔΟΤΩΝ- ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΟΙ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΛΑΟΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.

ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ 30%,ΤΟΥ 65% ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 26 ΕΤΩΝ, Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, Η ΥΦΕΣΗ, ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΤΑ ΣΙΣΣΥΤΙΑ, ΟΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, Ο ΣΤΑΣΙΜΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ -ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-  ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥΣ .

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ- ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α ΣΤΗΝ Ε.Δ.Ο.Θ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2012.
ΦΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΜΟΡΦΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ 

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ.ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.

 ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ.

ΑΓΩΝΑΣ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου